August 3, 2011

Baby Baru!

Alhamdulillah, bulan Ramadhan tahun ini amat bermakna buat kami sekeluarga. Hari yg ditunggu2 telah berakhir Isnin lepas. Pada 1 Ogos 2011 bersamaan 1 Ramadhan 1432, lahirlah zuriat ke4 mama dan papa (awal 11 hari dari EDD tu). Alhamdulillah, mama selamat bersalin baby girl berat 3.4kg secara normal di KBMC ditemani papa dan ibu mama. 

Nurul Aisyah binti Mohd Asmawi
(gambar ni papa ambik masa mama & baby kat dlm labour room lagi)

15 comments:

  1. tahniah..semoga sihatkedua2 nyaa

    ReplyDelete
  2. comel!! tahniah ye....selamat berpantang ye kak :)

    ReplyDelete
  3. tahniah di atas kelahiran bby girl... rezeki di bulan ramadan...comey bby

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah Mahani dan Asmawi. Bersalin kat KBMC dengan Doc Aminah ke? Seronoklah Mahani sekeluarga berpuasa dan beraya dengan ahli keluarga baru tahun ni.

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH! selamat berpantang mahani. cepat2 sihat hendaknya.Amin

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah tahniah ani! semoga dengan kehadiran baby nurul aisyah maka bertambah2 mekar kasih sayang dan barakah dalam keluarga ani..amin!
    baiti

    ReplyDelete
  7. Ya Allah Kak Ni, tahniah buat Kak ni, suami dan sekeluarga. Ni la double, triple joy namanya. Keseronokan menyambut Ramadhan di tambah pula dengan kelahiran baby baru yang di tunggu2. Alhamdulillah. Kak Ni jaga diri ya, selamat berpantang. Bertambahlah juga ahli dalam rumah utk HS tahun ni heheh .. nanti share2 cerita lagi ye Kak Ni.

    p/s: Nama Nurul Aisyah tu macam nama anak saudara saya .. dah besa nanti mesti comey dan putih tu heheh ..

    ReplyDelete
  8. Tahniah Mama! Selamat berpantang ye :-)

    ReplyDelete
  9. Congrate! bb ramadhan ye...semangat betul...share same date birthday dgn my 2nd daughter 1 ogos 2006...

    ReplyDelete
  10. beautiful baby on beautiful month of Ramadhan Al-Mubarak. Tak sabar nak baca next n3 pasal activity anak-anak dari mama homeschool. Selamat berpantang.

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..selamat berpantang..comey..muka baby aisyah macam mama dia lah =)

    balqis dah ada geng la pasni hee

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum kak,tahniah kak dapat bb baru,ina doakan moga keluarga akak sentiasa dirahmati dan dilimpahi dengan kasih sayang Allah.Allahumaa amin!:)

    ReplyDelete
  13. congrats...
    kemeriahan berganda la ramadhan tahun ni..
    happy confinement...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails