May 11, 2012

Promosi Menarik Sepanjang MEI...JOM Dapatkan GLA COMPLEX!

Nak tahu apa yang menarik bulan ni? Shaklee (M) Sdn Bhd menawarkan tawaran menarik GLA Complex. Jadi anda2 yg memang penggemar setia GLA complex memang bertuah dan teruja ..betul tak?


Utk kawan2 yg masih tak tahu apa itu GLA... sebenarnya 
GLA atau biasanya lebih dikenali sebagai EPO memang sangat baik untuk kesihatan wanita. Namun GLA Shaklee adalah yang TERBAIK kerana ia turut dilengkapi dengan vitamin E semulajadi dan minyak bunga matahari yang banyak khasiatnya. 

Kajian mendapati pengambilan Gamma linolenic acid (GLA) daripada minyak Evening Primrose secara berterusan membantu masalah jerawat, ekzema atopik, sindrom pra-haid (PMS), psoriasis dan kesihatan kulit. Mereka yang sering dibelenggu masalah ini lazimnya mempunyai paras GLA yang lebih rendah daripada normal. Ujian menunjukkan pengambilan minyak evening primrose yang kaya dengan GLA boleh memperbaiki kelicinan kulit, lembapan serta memperbaiki masalah dermatitis. GLA Complex Shaklee dibuat daripada Borage oil yang mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO.

Jadi untuk sapa2 yg nak kulit cantik tu mmg sesuai sangat la GLA ni..ia repair skin texture....betulkan hormon, kecutkan cyst.. dan byk lagi...
dan kalu nak buat kasi ke ibu2 anda.. as hadiah hari iBU.. pun sesuai.. dah alang2 harga promo bulan ni (^_^)

Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni?
♥ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
♥ Membantu meningkatkan kesuburan
♥ Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
♥ Membantu dalam menangani menopus
♥ Menguatkan kuku dan rambut
♥ Membantu Maslah Jeragat
♥ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
♥ Membantu menangai ekzema
♥ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
♥ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
♥ Menguatkan imuniti tubuh
♥ Memperlahankan proses penuaan
♥ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
♥ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
♥ Mengawal kolesterol
♥ Untuk fungsi saraf

Utk lebih info, boleh juga rujuk di sini.


Jadi utk sesiapa yg berminat, bolehlah hubungi mama utk membuat pesanan atau utk mendptkan maklumat lanjut. Kalau nak booking dulu pun boleh utk dptkannya dgn harga promosi nih. Nanti bila dah dpt gaji baru bayar.
Jgn lepaskan peluang keemasan ni..anda pasti teruja dgn hasilnya. Hubungi mama sekarang di 019-9637472 ataupun email ke anishaklee@gmail.com



1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails