April 15, 2012

Tawaran Hebat: Dapatkan MEALSHAKE utk anak2 dgn HARGA RUNTUH!!!

BISMILLAH...
Assalamualaikum w.b.t


Mama nak ambik peluang pagi2 ni utk kongsikan berita baik ni dgn kawan2 & ibu2 semua. Utk pengetahuan semua, utk sepanjang bulan April ni kami di Shaklee Euphoria Group ada membuat tawaran hebat utk Mealshake. Sebenarnya dah 2 minggu tawaran hebat ni berlangsung...tapi mama takder kesempatan nak updatekan kat sini. Tapi takpe. Masih ada 2 minggu lagi utk kawan2 semua rebut peluang ni utk dapatkan supplement ni dgn HARGA RUNTUH!!! Mmg jauh lebih murah dari harga biasa (^_^) 

Jadi untuk ibu2 yg sedang mencari supplement utk anak2...ataupun yg dah lama duk usha2 dan berminat utk mencuba mealshake ni...inilah masanya utk anda semua dapatkannya. Ia adalah minuman berasaskan PROTEIN yang lazat dan berkhasiat. Bagus utk anak2 serta seisi keluarga. Kegemaran anak2 mama jugak ni (terutamanya angah). Setiap hari mmg tak penah miss. Tiap2 pagi mama akan bancuhkan 1 sudu mealshake dlm milo anak2. Dgn cara ni, insyaAllah anak2 mendpt khasiat yg secukupnya utk tumbesaran mereka. Juga utk membantu menambahkan selera makan anak2. Mama ada terbaca bahawa selera makan anak berkait rapat dengan beberapa jenis vitamin dan mineral iaitu Vitamin C, Vitamin B9 dan Zink. Jika mana-mana vitamin dan mineral ini KURANG dalam pemakanan harian mereka, boleh menyebabkan selera makan mereka MERUDUM. Jadi apa pilihan kita sebagai ibu bapa? Pilihan mama adalah MEALSHAKES sbb ia lengkap dengan multivitamin, multimineral dan protein yang membekalkan NUTRISI harian anak. Anda pula bagaimana?

Jom dapatkan mereka MEALSHAKE! (^_^) 

Apa itu MEALSHAKE???
Utk ketahui lebih lanjut, jom mama kongsikan Fakta tentang Meal Shakes Shaklee:

* Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
* Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
* Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
* Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.


Meal Shakes Shaklee boleh diberikan kepada bayi bermula 1 tahun (jika tidak menyusu ibu) dengan dos satu sudu kecil sahaja. Bagi kanak-kanak di bawah usia 4 tahun, Meal Shakes Shaklee boleh diberi dalam kuantiti yang sedikit untuk membenarkan tubuh mereka membina ketahanannya secara independent.


Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?
* Kanak-kanak
* Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
* Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
* Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
* Warga tua
* Sesuai utk seisi keluarga


Juga amat sesuai sekiranya anak2 yg ada masalah sembelit dan asma. Juga bagus utk mereka yg ada masalah kulit (ekzema)


Mama juga nak hadiahkan shaker yg comel ni utk sapa2 yg order mealshake ni dgn mama. Tapi stok adalah terhad. Sapa cepat dia dapat (^_-)

Jadi utk sesiapa yg berminat, bolehlah hubungi mama utk membuat pesanan atau utk mendptkan maklumat lanjut. Kalau nak booking dulu pun boleh utk dptkannya dgn harga promosi nih. Nanti bila dah dpt gaji baru bayar. So, jgn lepaskan peluang keemasan ni. Hubungi mama sekarang di 019-9637472 ataupun email ke anishaklee@gmail.com 

16 comments:

  1. mama berapa harga milkshake ni? anak saya x suka makan nasi. Asyik minum susu jer takut x cukup khasiat dalam badan.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum zuraida.
    Mealshake ni biasanya kak nie jual dgn harga member RM101 termasuk kos pos. Tapi bulan ni kak nie jual dgn harga promosi RM90 shj termasuk kos pos. So, kalau order bulan ni bolehlah jimat RM11 dan boleh dpt FREE shaker lagi (^_^)
    Kalau berminat bolehlah order dgn kak nie yer. Utk order, zuraida boleh juga contact kak nie di 019-9637472. Nanti kak nie bg no akaun.
    TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Open lagi x ofer mealshake dgn harga rm90 skg ni?

      Delete
  3. Ada side effect x amik meal shakes ni.. Eg: allergic ke..
    I ll email u..
    Interested 2 buy

    ReplyDelete
  4. lama sis x update blog ;)
    busy ye, baby dh belajar pe?

    ReplyDelete
  5. Salam azyatun,
    Maaf...mmg skrg ni sibuk sgt. Terkejar2 nak buat semua benda. Apa yg anak2 belajar pun x sempat nak post kat blog ni. Dlm kepala ni mmg duk teringat sgt nak update blog ni. InsyaAllah...akan cuba luangkan masa utk blog ni utk kongsi aktvt anak2 skrg ni.
    Baby kak nie dah 10bln++. Skrg ni duk bertatih nak belajar berjalan dah ;)

    ReplyDelete
  6. berapa gram Mealshake? apa kelebihan produk ini berbanding dengan produk yang telah lama dipasarkan?

    ReplyDelete
  7. Salam..ada lg x meal shaker utk price 90..shikinsani@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Promosi Mealshake kini kembali. Jom dapatkan Mealshake utk anak anda dgn harga promosi special sepanjang bulan Jun ini. Utk order, bulih sms/whatsApp saya (kak nie) di 019-9637472.

    ReplyDelete
    Replies
    1. promosi meal shake ada lg x....sy bminat

      Delete
    2. promosi meal shake ada lg x....sy bminat

      Delete
  9. brp hrga meal shake ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promosi mealshake bulan ni RM90 shj termasuk kos pos & free shaker. Utk order, bulih hubungi kak nie di 019-9637472. Nanti kak nie bg no akaun.
      TQ.

      Delete
  10. Mealshake still hrga rm90 ke, lau nk oder cmner

    ReplyDelete
  11. Mealshake still rm90 ke utk bln ni?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails