January 5, 2014

Aktiviti Hujung Minggu.

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah, cuti hujung minggu kali ni (semalam) mama dan papa sempat bawa anak2 beriadah kat Taman Tengku Anis. Seronok sgt anak2 main...maklumlah dah agak lama kami x dtg sini. Jadual kerje papa agak sibuk kblkgan ni...selalu balik lmbt. Kalu hari cuti plk sibuk dgn macam2 urusan lain...tu yg dah lama x bawak anak2 dtg sini tu. 

Angah cam x percaya bila dia dpt main monkey bar nih kali ni...hihi. kalu sblm ni tak penah lg dia dpt habiskan sampai hujung. 

Kakak dan adik main gelongsor je kali ni. Tu pun kakak terpaksa ikut adik main gelongsor yg rendah2 je.

Semalam jgk kakak dan along sama2 tolong mama buatkan donut utk minum petang. Keja mama cuma sukat bahan2 dan masukkan dlm food processor tu dan menggoreng. Selebihnya mama serahkan pada kakak dan along. 

Sama2 canai dan bentukkan donut. 

Masa ni adik sdg tido. Kalu x mesti dia pun sibuk nak buat keje jgk...
err...angah plk masa ni mama x pasti tgh duk wat apa...tgh ralit duk tgk tv kot..

Ni lah donut gebu hasil tangan anak2 mama. Sedapppp sgt ;)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails