January 18, 2013

Doc McStuffin in the house (^_~)

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum w.b.t


Bersua kembali di petang jumaat yg mulia ini. Sekejap je rasa...dah pun masuk hujung minggu. Kalau org lain kat sini cuti...tapi papa tetap keje...huhu. Tinggallah mama cam biasa melayan anak2 kat rumah ni. 
Untuk isi masa hari ni dgn anak2...kami sama2  siapkan projek 'Doc McStuffin'...khas utk kakak. Mama dah print siap2 bahan dia semalam...hari ni tinggal nak gunting & lekatkan saje. 

Inilah projek yg mama maksudkan...Doc McStuffins' Doctor Kit. 
Mama download bahan utk Doc Medical Kit & tool ni kat sini.  

Sedang menggunting bandage...

Angah pun semangat tolong siapkan projek ni...

Inilah dia Doktor Nurul Balqis. Cita2 kakak nak jadi doktor...insyaAllah...mama doakan moga tercapai impian kakak satu hari nanti...amin. (Dan impian mama jugak kalu bolih nak semua anak mama jadi doktor)

Sekarang ni kakak memang minat betul dgn rancangan kartun Doc McStuffin ni. Tiap2 pagi kalau bangun awal mmg dia tak penah miss menonton rancangan ni kat Disney Junior. Dan tiap2 malam sebelum tidur...kakak akan bukak klinik dia & papa sebagai pesakit tetap dia. Dan tiap2 hari jugak lah duit tabung kakak bertambah sebab papa akan bagi upah RM1  utk sekali rawatan...hihi...

Merawat pesakit...hihi. 


5 comments:

  1. anak biha suke sgt2 ngn Doc McStuffin ni..tq kak nie for ideas! leh try wat ngn dia ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome beeha...nanti bulih lah wat ngan anak kraf ni ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails